Aprilskämt 2014

April April Araber

Uppfödning av arabhästar för avel och distansridning

Äntligen öppnar nu Forsby chark 1 april 2014

Vi är ett litet charkuteri på landet med tillverkning av korv som bas. För oss är god kvalitet och god smak ett signum. Vi har nu fyra olika korvar för tillverkning:

FORSBY GROOV, En tjock korv med nordsvensk smak, en rejäl korv för dej som är hungrig, serveras bäst grillad med lite brända kanter utan onödiga tillbehör.

FORSBY MINI, En liten korv som endast innehåller 28 % kött. Passar bra på barnkalas och serveras lämpligen med korta bröd och rosa senap. Observera att denna korv kan vara envis för små barn att grilla själva, kunniga vuxna bör alltid finnas till hands.

FORSBY SURPRISE, En korv för dej som gillar lite spänning i tillvaron, ät denna så mår du annorlunda. Vi tillsätter kryddan för dagen, kan vara allt från plegicil till fenylbutazone eller ett stänk av radioaktiva isotoper.

FORSBY ÄDEL, En smal korv med ädel och renrasig smak. Innehåller orientaliska kryddor som vi hämtar från Polen, Ryssland, Frankrike och Spanien. Korven passar lika bra att servera under kristallkronans sken som att ha med i matsäcken på långa ridturer.

All köttråvara i vår korv kommer garanterat från svenska hästar och hästar som jag själv har importerat. Då efterfrågan förväntas bli mycket stor så här i början så har vi valt med att inte gå ut med våra distributionskanaler offentligt. Korvtillverkningen har redan startat, allt som återstår nu är att justera datummärkningen och leverera ut till butik.